2014-04-07

Excellente CRA blijft excellente mama

Een carriere als CRA combineren met mama zijn vergt organisatietalent en/of geluk voor de kinderopvang. In een MOE kan je zowel plezier beleven aan mama zijn als met een gerust gemoed als CRA bedrijvig te zijn in binnen- en buitenland in de wetenschap dat de kinderen ondertussen onder hoede zijn van goede mama's.



In deze MOE zul je met een half dozijn collega's uw monitoring diensten samen aanbieden. Zo kunnen jullie elkaar gemakkelijker aanvullen en elkaars back up zijn. Om beurten zijn de mama's er voor de kinderen. Een team dat samen zo sterk staat, zowel binnen als buiten "het werk", is tesamen nog meer waard voor een firma dan de som van elk afzonderlijk omdat de overhead en de risico's beperkt blijven. De CRA mama's kunnen zo beter contractuele voorwaarden bedingen.

Een gemakkelijke verbindingen tot de vlieghavens zonder zelf in de vliegroutes te liggen is ongeveer de enige geografische vereiste voor zo een MOE.

Zeg je dat iets? Stel u kandidaat.
CRA's (Contract Research Associates) zijn cruciaal bij de uitvoering van klinische studies. Typisch bestaat ongeveer de helft van het werk ter plaatse, in de verschillende studiecentra de dossiers nakijken om de originele bronnen af te checken en om de mogelijke nevenwerkingen degelijk gedocumenteerd te krijgen. De andere helft van het werk is de opvolging van de recruitering van de patiënten en het verloop van de studie volgens het uitstaande protocol. Dit vergt heel wat trips naar de verschillende studiecentra en vergt de nodige concentratie wanneer op den buro achter de computer. Dat laatste kan ook relatief eenvoudig thuis gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten