2014-03-30

Hulpverleners depressie gezocht voor in de hoge venen

Er staat een stuk grond ter beschikking diep in de hoge venen waarop een MOE juist zou passen. De wijde natuur in een uithoek van Belgie inspireert om als bedrijvigheid een samenlevingspension uit te baten voor families met ouders of kinderen die een uitweg zoeken voor hun depressie. Depressies zijn al te vaak oorzaak van serieus dysfunctioneren met naschokken doorheen heel de familie. Het pension zou heel de familie opnemen of, tenminste, de moeder-kind diade. Naast de voortzetting van de eventuele klassieke therapie kunnen de clienten in decompressie dank zij de eenvoud van de huishoudroutines van elke dag en de gerichte hoede van de mama's.



Mama's met beroepservaring als psychologe of sociaal verpleegkundige, alsook ondersteunende profielen in de agogie en een lerares voor het onderhouden van de scholing van de gastkinderen zijn welkom als de werkkern van deze MOE.

update dec 2014: Wij kregen uiteindelijk een voorlopig positief advies voor een bouwvergunning. Deze was niet ideaal doch doenbaar. Ondertussen was het terrein al doorverkocht. We zoeken verder. Toch interesse in iets gelijkaardigs? Stel u kandidaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten